Vandaag barst de bom!

Op initiatief van Van Haren Publishing, APMG en de ASL BiSL Foundation wordt vandaag een publiciteitscampagne gehouden rond BiSL, een BiSL Bomb!

BiSL, een framework voor business informatiemanagement, is in de afgelopen 10 jaar in Nederland uitgegroeid tot standaard, maar is in het buitenland nog een goed verborgen geheim. Met de publiciteitscampagne van vandaag wordt het Nederlandse BiSL-pareltje wat meer voor de rest van de wereld zichtbaar gemaakt.

Vanuit The Lifecycle Company waar de ontwikkelaars van het framework zich verzameld hebben, ondersteunen wij dit initiatief van harte. Als het kennisplatform voor business informatiemanagement besteden wij in onze nieuwsbrief met regelmaat al de nodige aandacht aan BiSL en aan onze diensten en producten waarmee wij organisaties op het gebied van business informatie management ondersteunen. Vandaag zullen wij in een aantal gerichte Engelstalige blogs en nieuwsberichten op onze website een aantal ponderwerpen in de schijnwerper zetten:  de toegevoegde waarde van het BiSL-framework, ons pallet aan workshops en trainingen, de BiSL-processscan en de BiSL-zelfevaluatie en onze trainingsmaterialen. Hiermee willen we laten zien wat er allemaal is bereikt op het gebied van professionalisering en versterking van functioneel beheer en informatiemanagement en de middelen die hiervoor ter beschikking staan, om daarmee onze bijdrage te leveren om BiSL over de wereld te verspreiden.

Dat deze BiSL bomb in het Engels is, wil niet zeggen, dat wij hiermee de Nederlandse markt verlaten. Verre van dat! We hopen dat ook in Nederland onze nieuwsitems, blogs en website vandaag op warme aandacht mogen rekenen.