Samenwerking

The Lifecycle Company werkt met de volgende organisaties samen:

ASL-BiSL Foundation The Lifecycle Company is strategisch kennispartner van de ASL-BiSL Foundation. Tevens zijn wij actief in de werkgroepen Standaardisatie en BiSL best practices.
  Van Haren Publishing  

Van Haren Publishing is de Nederlandse uitgevern van boeken over frameworsk en best practices op het gebied van IT en informatievoorziening. The Lifecycle Company is knowledge partner van Van Haren Publishing. Tal van de door ons geschreven boeken worden uitgegeven door Van Haren Publishing waaronder de ASL- en BiSL frameworkboeken.

  Pinkroccade Healthcare  

PinkRoccade Healthcare is een belangrijke speler in de zorgsector. The Lifecycle Company biedt in samenwerking met PinkRoccade Healthcare consultancydiensten en trainingen aan op het gebied van business informatiemanagement en applicatiemanagement gebaseerd op BiSL en ASL

  KPN Consulting  

KPN Consulting is een top consultancy bedrijf op het gebied van IT. The Lifecycle Company vult met haar expertise rond applicatiemanagement en business informatiemanagement het portfolio van KPN Consulting aan.

   Lagant  

The Lifecycle Company werkt samen met Lagant bij het invullen van ASL2 en BiSL trainingen in huis of in de open inschrijving