René Sieders

rene nieuw 115 x 150

René Sieders is directeur-eigenaar van The Lifecycle Company

René is in 1988 gestart in de IT. Sinds 2000 is hij consultant met als aandachtsgebieden: procesinrichting en –verbetering van applicatiemanagement/applicatiebeheer en business informatiemanagement/functioneel beheer.
Zijn motto is “voeten in de klei”, want als consultant moet je je eigen adviezen ook waar kunnen maken en helpen implementeren.

René heeft veel ervaring in het inrichten van processen, het opstellen en aanreiken van templates, het doen van kwaliteitsonderzoeken, het geven van trainingen enz. Tevens is hij inzetbaar als interim manager.

De afgelopen jaren is hij langdurig (> 1 jaar) ingezet geweest bij GUO, ING Securities Services, Ernst & Young, Ministerie van Defensie, Ministerie van Financiën, Hogeschool Saxion, Hanzehogeschool Groningen en Politie Nederland. Daarnaast heeft hij vele kortlopende opdrachten gehad bij diverse organisaties van de (semi-) overheid, in het bedrijfsleven en met name in de zorgsector.

René is lid van de NEN Normcommissie voor Applicatiemanagement, de EXIN Professional Group, de Werkgroep Certificering en de Architectural Board van de ASL-BiSL Foundation en tenslotte van ISO JTC1/SC7, werkgroep 7. René is geaccrediteerd trainer op het gebied van ASL en BiSL.

René heeft vele artikelen en enkele boeken op zijn naam staan, alle gerelateerd aan ASL en BiSL.

Voor contact met René, bel naar: 06-29525841