Games

Momenteel bieden we twee games aan: “Who runs the kitchen” en de Demand-IT-game.

Herkent u dit?

  • net een nieuw informatiesysteem geïmplementeerd, maar het is totaal niet wat u nodig heeft; 
  • het systeem kan de werklast niet aan waardoor u extra personeel moet inhuren, maar volgens de leverancier voldoet het aan alle afspraken; 
  • de implementatie van een nieuw systeem is vlekkeloos verlopen lijkt het, maar de gebruikers zijn verrast met een voor hen onherkenbare gebruikersinterface?

Dan is “Who runs the kitchen?” de aangewezen game voor u! 
 
In de Demand-IT game ligt de nadruk op communicatie en samenwerking, het in lijn brengen van korte en lange termijndoelen voor de informatievoorziening, rolinvulling en rolvastheid en de verschillen tussen de wereld van IT en de wereld van de business. Uw organisatie gaat transformeren van een aanbodgestuurde naar een vraaggestuurde informatievoorziening. In de praktijk blijkt dat alléén verandering van structuur onvoldoende is voor een succesvolle transformatie naar een vraaggestuurde informatievoorziening. Maar wijzigingen in de organisatiestructuur die gepaard gaan met ontwikkelingen bij medewerkers en managers kunnen succes opleveren. De Demand-IT game laat management en medewerkers ervaren hoe de weg naar een vraaggestuurde informatievoorziening kan worden afgelegd.

Voor meer informatie: neem contact met ons op.