Nieuw: training BiSL Advanced met officieel APMG-examen

Toe aan een verdieping van je BiSL kennis?

Eerder deze week is door APMG het nieuwe certificaat BiSL Advanced gelanceerd. BiSL Advanced is de nieuwe certificering, waarin de nadruk ligt op hoe je de kennis van BiSL kunt toepassen bij het inrichten en verbeteren van business informatiemanagement (functioneel beheer en informatiemanagement).

De leerstof voor BiSL Advanced bestaat uit het basisboek ‘BiSL®, een framework voor business informatiemanagement’ en een bundel van artikelen, uitgewerkt in het e-book ‘Aanvullende literatuur BiSL® Advanced examen’. Een BiSL Foundation certificaat is toegangseis voor het BiSL Advanced examen.

Binnen The Lifecycle Company hebben wij ruime kennis en ervaring opgebouwd in het toepassen van BiSL bij het inrichten en verbeteren van business informatiemanagement. Bovendien hebben wij een belangrijke bijdrage geleverd aan het E-book en dit nieuwe APMG-certificaat. Daarom bent u voor een BiSL Advanced training bij ons aan het juiste adres.

The Lifecycle company organiseert op 31 maart, 1 april en 8 april een driedaagse training BiSL Advanced, inclusief examen op de laatste trainingsdag. De locatie voor deze training wordt nog nader bekendgemaakt.

De kosten voor deze driedaagse training zijn € 1.350,- per persoon, exclusief BTW, inclusief het E-book, trainingsmateriaal, examen en lunch.

Vroege vogels die zich vóór 29 februari 2016 aanmelden kunnen rekenen op een korting van méér dan 25% op de trainingsprijs. Voor hen bedraagt de prijs van de training € 1.000,- (exclusief BTW).

 

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar info@thelifecyclecompany.nl of neem contact op met Frank van Outvorst, 06 – 4628 4113.