BiSL® foundation training volgen en meisjes in Vietnam steunen?

The Lifecycle Company organiseert in samenwerking met Lagant een BiSL® Foundation training waarvan de opbrengst ten goede komt aan Cycle4Girls, een project van Plan Nederland.

Yvette Backer, geaccrediteerd trainer en auteur van diverse publicaties over ASL en BiSL, zal de training verzorgen.

De training vindt plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 januari 2015 op de trainingslocatie van Lagant in Soesterberg.

Het (speciale gereduceerde) tarief is € 695,- exclusief BTW. Hierbij is inbegrepen alle materiaal, inclusief het boek, en toegang tot de e-learning omgeving met oefenvragen en verdiepingsmateriaal.

Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven voor deze training neem dan contact op met: Yvette Backer (M: 06 1864 8050), of The Lifecycle Company.

Cycle4Girls

Vijfentwintig vrouwen, waaronder Yvette Backer, fietsen maart volgend jaar 300 kilometer door Vietnam voor het goede doel van Plan Nederland. Met Cycle4Girls zamelen de vrouwen geld in voor meisjes in Vietnam. Met het geld helpen de deelneemsters de gemeenschap van hun sponsorkind in Vietnam voor meerdere jaren. De deelnemende vrouwen ontmoeten een aantal sponsorkinderen persoonlijk tijdens de avontuurlijke fietstocht die op stapel staat.

Plan Nederland

Plan Nederland is lid van Plan International. Plan werkt aan duurzame armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan doet dit door het uitvoeren van kindgerichte gemeenschapsprojecten in 50 ontwikkelingslanden. Plan komt wereldwijd op voor betere naleving van het VN-verdrag voor de Rechten van het Kind

www.plannederland.nl